Recept på pepparkakscheescake

HÄR KOMMER RECEPTET PÅ
PEPPARKAKSCHEESCAKE


Botten:
75g smält smör
35 pepparkakor (150g)

Fyllning:
250g vit choklad
75g mörk choklad
2 askar (á 200g) philadelphiaost
1 dl kesella
1 dl strösocker

Gör såhär:

Botten, sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret och mixa det med pepparkakorna.
Tryck ut i en pajform. Ungsgrädda bottet i ca 8 - 10 minuter.

Fyllning, smält den vita chokladen i ett vattenbad och grovhacka den mörka chokladen.
Blanda philadelpihaosten, kesellan och sockret i en annan bunke.
Tillsätt den vita chokladen långsamt under ständig omrörning.
Blanda ner den hackade mörka chokladen.

Fyll formen upp till kanten och ställ svalt fram till servering, eller frys och ta ut 1 timme före servering.


LYCKA TILL!
DEN ÄR SUPERGOD! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback